Biblioteca video Focus Sat

Biblioteca video Focus Sat

Biblioteca video Focus Sat poate fi accesata din Aplicatia Focus Sat, pe orice dispozitiv smart: telefon, tableta, laptop sau smart tv.

Cum functioneaza Biblioteca video Focus Sat?

Biblioteca video poate fi accesata online din aplicatia Focus Sat. Este un serviciu de tip video on demand care iti permite sa decizi tu unde, cand si cum vizionezi ceea ce doresti.
Biblioteca video poate fi utilizata in Aplicatia Focus Sat, pe orice dispozitiv smart: telefon, laptop, tableta sau tv smart.
Cu Biblioteca video poti viziona diferite segmente din filme, programe pentru copii, seriale, documentare si multe altele. Biblioteca video iti permite sa iti creezi propria lista cu ceeea ce iti doresti sa vizionezi ajutandu-te mai tarziu sa-l regasesti mai usor in lista ta. In cazul in doresti sa iti continui vizionarea de pe un alt dispozitiv o poti face usor. Doar te reconectezi la acelasi cont de pe orice alt dispozitiv.

Ce gasesti in biblioteca VOD

Biblioteca VOD este o aplicatie implementata de Focus Sat prin care ai acces la un catalog extins de documentare, desene, seriale si programe lifestyle.
Biblioteca VOD  este un fel de „biblioteca” care iti permite sa vezi unele documentare de la National Geographic sau History Channel. Atunci cand ai tu timp, fara a mai depinde de programul canalului. Aceste documentare vor fi inlocuite periodic de altele noi asfel incat sa poti vedea si alte noi.
De asemenea Biblioteca VOD ii ofera copilului tau posibilitatea vizionarii desene animate. Nickelodeon, JimJam sau Minimax sunt aici atunci cand are nevoie de o pauza de relaxare.
Iar pentru cei care le place sa gateasca biblioteca le ofera retete video delicioase de la TV Paprika. Le puteti savura urmarind serialele preferate din Blibioteca VOD.
Serialele pe care le puteti vedea in Bliblioteca VOD sunt seriale Canal+ in exclusivitate in Romania, seriale de actiune AMC sau seriale amuzante Comedy Central.

Cum accesezi biblioteca VOD dupa reincarcarea Focus Sat

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi in cazul in care ai reincarcat cu unul dintre pachetele care iti da acces la Bliblioteca sunt:

Important! Pentru a beneficia de Biblioteca VOD ai nevoie de pachetul Acces Plus, Acces Max sau ofertele de la TV online.