Focus Sat doua televizoare cu o singura reincarcare

Focus Sat doua televizoare, o singura reincarcare

Stiai ca poti sa ai conectate la Focus Sat doua televizoare cu o singura reincarcare si fara abonament?

Cum pot conecta la Focus Sat doua televizoare cu aceasi reincarcare?

Clientii Focus Sat fara abonament pot sa solicite si sa activeze pachetul ales pe un al doilea aparat. Exista aceasta optiune fara sa fie nevoie sa reincarce / plateasca de doua ori.

Mai jos gasesti pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a beneficia de aceasta oferta Multi TV. Iti recomand sa iti creezi un cont Focus Sat pentru o mai buna gestiune a Smartcard-rilor. Vezi avantajele unui cont Focus Sat online >>

Pasi de urmat pentru a viziona acelasi pachet Focus Sat pe 2 TV

Uite ce trebuie sa faci ca sa poti conecta la Focus Sat doua televizoare si sa platesti o singura reincarcare:

  • Asigura-te ca esti deja client Focus Sat si ca ai deja un smartcard, receptor de satelit sau Modul CI+. Daca nu esti inca client Focus Sat si doresti sa devii iti sugeram sa crezi un Cont Focus Sat. Nu uita sa soliciti 2 smartcard-uri si 2 Module CI+ sau 2 receptoare de satelit
  • Suna la 021 406 7220 si solicita al 2 smart card impreuna cu Modul CI+ sau receptor de satelit
  • E-mail la: contact@focussat.ro spune ce tip de echipament de recepție ai nevoie Receptor de satelit sau Modul CI+. O dată cu echipamentul de recepție nou achiziționat vei primi și un smartcard.
  • Direct din magazinele sau comanda de la partenerii autorizati Focus Sat un Receptor de satelit sau Modul CI+ si un Smartcard.

Dupa care vei efectua reîncărcarea pachetelor TV dorite numai pentru unul din cele 2 smartcard-uri și vei viziona pe ambele televizoare.

De ce sa reincarci 2 smartcard-uri cand Focusat iti da posibilitatea sa detii un al doilea smartcard chiar daca nu ai un abonament!

Al doilea smartcard Focus Sat fara abonament

Poti opta pentru un al doilea smartcard chiar daca nu ai ales un abonament Focus Sat. Tot ce trebuie sa faci este sa soliciti de la inceput 2 smartcard-uri Focus Sat daca doresti sa vizualizezi pe 2 aparate diferite si sa platesti o singura data.

E posibil sa ai deja un receptor de satelit si sa mai vrei un Modul CI+ . Trebuie sa suni sau sa trimiti un e-mail in acest sens si vei putea sa te bucuri pe 2 televizoare de programele TV favorite.

Important! Daca vrei ca o echipa sa vina sa-ti instaleze trebuie sa ai in vedere ca costul serviciului de instalare este taxat. Costul este de aproximativ 143 de lei (TVA inclus) și include manopera și materialele necesare pentru un traseu de 15 m. Vei plati doar daca ai solicitat instalarea si aceasta a fost efectuată. Daca te afli in afara Romaniei, de exemplu in Germania, nu vei putea apela la echipa de instalare Focus Sat. In acest caz gasesti aici un Ghid de instalare antena satelit Focus Sat in Germania >>