Cartela prepay Focus Sat pt reincarcare TV satelit

Cartela prepay Focus Sat pt reincarcare TV satelit

Cartela prepay Focus Sat este o alta varianta de reincarcare a programelor TV satelit. Este cunoscuta si sub denumire de voucher. Cartela prepay Focus Sat este folosita de obicei la reincarcarea unui smartcard care nu a fost inca activat.

Avantajele reincarcarii cu Cartela prepay Focus Sat

Cartela prepay/preplatita, sau voucherul Focus Sat, poate achizitionata online sau din magazinele fizice ale partenerilor Focus Sat. Poti sa o folosesti pentru activarea instant a smartcardului tau, sau pentru reincarcarea acestuia.

De asemenea, poti sa faci cadou cartela prepay Focus Sat unui alt membru al familiei, unui prieten, etc

Astfel, cu Focus Sat poti beneficia de cartele preplatite / voucher pentru a prelungi perioada de vizionare a programelor TV si radio transmise de Focus Sat, direct din fata calculatorului sau de la partenerii Focus Sat.

Fie ca este vorba de reincarcare cu card, reincarcare Focus Sat telefonica cu cod PIN, reincarcare Focus Sat cu cartela, reincarcarea cu programe speciale, atata timp cat ele nu sunt activate sunt considerate cartele preplatite / voucher. Pentru ca, cu Focus Sat, tu alegi cand vrei sa vizualizazi programenle TV prin satelit sau online.

Orice cartela preplatita / voucher contine un pachet de programe de televiziune pe perioada minima de o luna. Poti sa alegi un voucher de reincarcare Focus Sat dintre cele 17 pachete care crezi ca se potrivesc cum ar fi: Acces, Acces Max, Acces Panonia, Accces Plus precum si extra optiunile Adult, Maxpak si Panonia.

De unde poti achizitiona cartela/voucher Focus Sat

Cartela preplatita Focus Sat poate fi achizitionata din urmatoarele locatii:

  • magazinele Altex, Flanco, Media Galaxy, Rombiz. In aceste locatii se poate efectua si reincarcarea pe loc a smartcardului cu perioada echivalenta a cartelei.
  • echipele de instalare autorizate Focus Sat
  • site-ul cartelepreplatite.ro
  • retelele de aparate Un-Doi si PayPoint

Odata achizitionata cartela, poti sa faci reincarcarea online din contul Focus Sat, sau poti suna pentru a solicita ajutorul unui operator*.

* Reîncărcare asistată de operator:

Daca detii un voucherul de reîncărcare sau o cartela de reincarcare suna la 021.406.72.20 pentru a intra în legătură cu un operator.
Atentie! Operatorul te va ajuta sa activezi smartcadul pe care il detii si este obligatoriu sa stii SERIA smartcadului si codul PIN.