Reincarcare Focus Sat de pe telefon

Reincarcare Focus Sat de pe telefon

Reincarcare Focus Sat de pe telefon, cu cod PIN, este utilizata destul de des de o parte din clienti. De obicei este utila atunci cand cartela de reincarcare este achizitionata de la partenerii autorizati Focus Sat.

Reincarcarea Focus Sat telefonica cu cod PIN este usor de utilizat de persoanele mai in varsta. Se spune ca nu sunt foarte familiarizate cu tehnologia, si aceasta metoda de activare prin telefon este mai simpla.

Modalitati de reincarcare Focus Sat de pe telefon

Daca ai achizitionat o cartela Focus Sat si ai codul PIN al acesteia, ai la dispozitie mai multe variante prin care poti sa faci reincarcarea pachetului de televiziune prin satelit:

  1. poti reincarca pachetul Focus Sat online, introducand in contul tau codul PIN de pe cartela achizitionata
  2. sau, poate nu ai ori nu doresti sa iti faci un cont Focus Sat online. In acest caz, pentru a reincarca cartela ai posibilitatea sa suni la numerele de telefon de mai jos.

Daca nu vrei batai de cap si doresti sa fi super operativ atunci ai posibilitatea de a suna la unul dintre numerele de telefon pentru a activa smartcardul / cartela :

  • 0374 122 000 (în rețeaua Orange)
  • 0372 667 200 (în rețeaua Vodafone)

Apasa tasta 1 si urmeaza pasii indicati de robot.
ATENTIE! Important de stiut codul PIN de pe cartela de reincarcare si SERIA smartcard-ului pe care vrei sa-l activezi.

De unde cumperi cartela de reincarcare Focus Sat

Poti achizitiona cartele de reincarcare Focus Sat de la partenerii autorizati pentru a beneficia de  televiziune prin satelit sau online:

  • de pe site-ul cartelepreplatite.ro
  • din locatiile care detin aparate PayPoint și Un-Doi
  • din magazinele Altex*, Flanco*, Media Galaxy*, Rombiz*
  • sau de la echipele de instalare Focus Sat autorizate

Mai multe detalii gasiti chiar pe site-ul https://www.focussat.ro/cum-reincarc/cartela-voucher/

Pentru a va fi mai comod sa va achizitionati cartele de reincarcare  va recomadam sa o faceti online si sa platiti cu cardul bancar in orice moment al zilei.

Gasiti aici si alte metode de reincarcare Focus Sat >>> care ar putea sa va fie utile daca aveti cont online, puteti achita factura Focus Sat cu cardul sau sunteti mai familiarizat cu tehnologia. Succes!