Activare cartela Focus Sat

Activare cartela Focus Sat

Daca ai cumparat un pachet de programe TV de la Focusat si nu ai optat pentru activare cartela Focus Sat pe loc, trebuie sa-l activezi. Unele site-uri iti ofera posibilitatea activari in momentul achizitionarii pachetului. Acestia iti vor solicita SERIA smartcard-ului pentru activare directa a reincarcarii.

Indiferent de optiunea aleasa pentru activare cartela si reincarcare smartcard cu pachetul dorit trebuie sa cunosti SERIA smarcard-lui. De asemenea, trebuie sa fi atent cand o introduci sa nu o gresesti. In cazul in care ai mai multe smartcard-uri / cartele activeaza pe rand pentru fiecare in parte.

Poti face activarea cartelei si reincarcarea smartcard-lui Focus Sat online, direct din contul Focus Sat. Cea mai usoara si rapida modalitate de activare a cartelei este din contul Focus Sat. Activarea pachetelor o poți face online, oricând dorești si pentru oricate smartcard-uri vrei. In plus, chiar daca te afli in Germania, UK, Italia, Spania, etc. ai acces la aceasta optiune online.

Pasi pentru activare cartela Focus Sat online sau alte variante

Sunt cativa pasi simpli de urmat pentru activarea pachetului de televiziune ales:

  1. intri in contul meu sau deschizi cont direct pe site-ul Focusat https://myaccount.focussat.ro/conectare.html
  2. intri in panoul de control
  3. selectezi smartcardul pe care vrei sa-l activezi. In cazul in care ti-ai creat acum cont va trebui sa iti adaugi SERIA smartcardului pe care doresti sa-l activezi sau toate pe care le detii si pe care ulterior sa le verifici starea subscripțiilor.
  4. click pe butonul ACTIVEAZA. Din acest moment poti sa vizionezi programele din pachetul achizitionat

Daca deti un COD PIN tot in panoul de control ai optiunea REINCARCARE CU COD PIN > INTRODUCERE COD PIN

Activare cartela prin SMS la numărul 1700

Va trebui sa trimiti un mesaj cu:

  • cod_smartcard (12 cifre)
  • spațiu
  • literă ( o singură literă și se găsește pe spatele oricărei cartele de reîncărcare sau în textul voucher-ului de reîncărcare)
  • spatiu
  • cod_de_activare ( 15 cifre)

ATENTIE! Nu introdu alte spatii, cratime sau alte semne. Orice alt format al SMS-ului decât cel aratat mai sus este respins deoarece procesarea SMS-ului este automată. SMS-ul 1700 poate fi folosit numai pentru prelungirea perioadei de vizionare a pachetelor de programe dorite și NU pentru alte scopuri sau servicii.

IMPORTANT! Activarea  reîncărcari prin SMS la 1700 este disponibilă numai pe teritoriul Românie disponibil in retelele Telekom, Digi,  Vodafone si Orange. Daca va aflati in Germania, Franta, Italia, UK, Danemarca etc, aceasta optiune nu este disponibila.
Codul PIN poate fi folosit o singura data si nu va ofera posibilitatea de a schimba pachetul cu alte programe decat daca alegeti pachete cu extraoptiuni.

Activare cu operator Focus Sat

Sună la 021.406.72.20 si vei intra in legatura cu un operator Focus Sat care te va ajuta sa activezi smartcadul cu cartela sau voucherul de reîncărcare pe care-l detii.

ATENTIE! Operatorul iti va cere SERIA smartcard-ului și codul PIN de reîncărcare. Ai grija sa comunici corect SERIA smartcard-ului, iti recomandam sa verifici cu atentie SERIA de mai multe ori.

Activare telefonică automată cu cod PIN.

Este necesar sa suni la:
0374 122 000 sau 0372 667 200

Iti va raspunde un robot care iti va indica ce ai de facut:
* apasa tasta 1
*  seria smartcard-ului (12 cifre)
* codul PIN de reîncărcare ( 15 cifre)

Activare pe loc in magazine

Rombiz, Altex, Media, Flanco,  Galaxy, in aceste magazine beneficiezi de activare pe loc numai daca stii SERIA smartcardu-lui

Activare direct la achizitia pachetelor

Unele site-uri ale partenerilor Focus Sat iti pun la dispozitie odata cu reincarcarea si activarea pachetelor de televiziune alese introducand SERIA smartcard-lui pentru care vrei activarea. https://ppay.ro/categorie-produs/focus-sat/