Cartela reincarcare Focus Sat

Cartela reincarcare Focus Sat

Daca nu ai mai utilizat o cartela reincarcare Focus Sat, cu siguranta acest articol o sa iti fie de ajutor. Vei putea utiliza aceasta varianta pentru pachetele tale de televiziune prin satelit.

De  unde achizitionez cartela reincarcare Focus Sat

Cartela reincarcare Focus Sat poate fi cumparata de la partenerii autorizati Focus Sat. Reincarcare Focus Sat cu cartela iti ofera mai multe optiuni pe care poti sa le alegi direct la magazin:

  • reîncărcare pe loc direct în magazin
  • reîncărcare automată
  • SMS 1700

reîncărcare asistata

Atentie!!! Pentru varianta de reîncărcare pe loc direct în magazin trebuie sa stii seria smartcardului pe care doresti sa-l activezi. Nu toti partenerii Focus Sat poate sa va ofere varianata reincarcarii cu cartela pe loc.
Magazinele care va ofera reincarcarea pe loc suntcei din rețeaua de distribuitori Altex, Flanco, Media Galaxy, Rombiz.

Puteti sa achizitionati cartele de reincarcare si de la:

  • echipa care vine la instalare
  • de pe site-ul:  cartelepreplatite.ro/focus-sat Aceasta optiune este des folosita de persoanele care au nevoie si de alte cartele de reincarcare din alte retele ca: Vodafone, Orange, Telekom.
  • rețeaua de distribuitori Altex, Flanco, Media Galaxy, Rombiz
  • rețeaua de terminale PayPoint, Un-Doi si Selpay  (reteau o puteti gasi accesand site-urile:  paypoint.ro , un-doi.ro , selfpay.ro

Este cartela de reincarcare o varianta potrivita?

Focus Sat este o alegere potrivita pentru a beneficia de cele mai populare canale TV deoarece reincaci simplu si usor doar in cativa pasi. Focus Sat se potriveste oricui deoarece poti sa alegi daca vrei abonament cartele reincarcabile.

Oferta de reincarcare Focus Sat cuprinde o multime de programe de televiziune online si prin satelit in orice tare te afli. Poti sa reincarcare Focus Sat cu cartela pentru a viziona programele de televiziune de pe mobil, tableta sau smart TV folosind aplicatia Focus Sat.

Focus Sat iti pune la dispozitie receptor fara chirie, instalare gratuita la  TV Satelit HD, CI+ cu profil operator, daca esti in Romania dar cu siguranta vei reusi si singur sa instalezi. Aici gasesti un ghid complet de instalare Focus Sat >>>

Poti sa alegi reincarcarea Focus Sat cu cartela si sa activezi online din contul tau sau poti sa reincarci online cu cardul direct din contul tau Focus Sat.

Mai multe variante re reincarcare gasesti aici >>