Aplicatia Focus Sat Live TV

Aplicatia Focus Sat Live TV

Aplicatia Focus Sat Live TV este oferita gratuit clientilor TV Satelit. Poate fi accesata de pe orice dispozitiv smart: calculator, laptop, telefon, tabletă sau smart-tv.

Unde poti utiliza aplicatia Focus Sat Live TV

Ai acces de pe orice aparat conectat la internet chiar daca esti in Germania, Franta, Anglia, Danemarca sau in orce tara din UE. Aplicatia Focus Sat este simpla si usor de accesat si iti ofera mobilitatea de a vedea oriunde si oricand ai nevoie o pauza de relaxare.
Poti instala si urmarii cu aplicatia pe trei dispozitive simultan in functie de dispozitivele pe care le detii: smart TV, laptop, telefon sau tabletă.
Cu aplicatia Focus Sat poti sa vizualizezi in functie se pachetul ales pana la 23 format HD, inca 76 de canale live, in total peste 100 de canale. De asemenea ai acces la biblioteca video in care vei gasi peste 400 de ore de documentare, seriale, programe pentru copii si filme. De asemenea vei putea accesa si platformele partenere cum sunt FilmBox+ , HBO GO sau Antena Play.

Aplicatia Live TV pe smart TV, laptop, telefon sau tableta

Aplicația Focus Sat a fost creata pentru diferite dispozitive de vizualizare, in functie de dispozitivul ta iti recomandam sa descarci aplicatia potrivita:

 • Aplicație web – poate fi accesata din orice browser web. Te conectezi cu numele de utilizator și parola pentru contul meu Focus Sat
 • Aplicație mobilă – ai acces oriunde pe telefon, tabletă sau laptop. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS  sau pentru Android
 • Aplicație Smart TV – poti descarca aplicația Focus Sat direct pe următoarele modelele de Smart TV:
  – Samsung modele 2015-2020 cu Tizen OS
  – smart TV/dispozitive Android TV Philips, Sony, Xiaomi Mi Box, Xiaomi Mi Stick TV, nVidia Shield (cu Android 7+)
  – peste 1500 modele Vestel
  – LG cu webOS 3.0

Ce pachete si programe Focus Sat ai in aplicatie

In functie de pachetul de programe ales vei putea sa vizualizezi urmatoarele:

 • cu pachetul Acces aplicația Focus Sat iti ofera peste 40 de canale Live din pachet. Ai acces la Biblioteca cu documentare National Geographic.
 • cu pachetul Acces Plus aplicația Focus Sat iti permite sa vizualizezi peste 70 de canale Live din pachet. Ai acces la Biblioteca VOD
 • cu pachetul Acces Max, aplicația Focus Sat iti da posibilitatea sa vizualizezi peste 80 de canale Live. Ai acces la platformele FilmBox+ , HBO GO și AntenaPLAY , acces la Biblioteca VOD extinsă cu documentare, seriale și desene animate.
 • cu pachetul Acces Panonia, aplicația Focus Sat iti ofera acces la peste 50 de canale, inclusiv cele în limba maghiară. Ai acces la Biblioteca VOD cu documentare National Geographic.

Important! Poti sa testezi alpcatia Focus Sat gratuit timp de 7 zile in care poti sa renunti oricand la ea daca nu esti multumit.

Iti recomandam sa sa consulti si aceasta sectiune pentru reincarcarea pachetelor Focus Sat >>