cont televiziune online focus sat

Cont Focus Sat online, avantaje si facilitati

Daca esti deja client al companiei Focus Sat probabil esti familiarizat cu oferta lor de televiziune prin satelit si online. Daca nu esti client, sau nu ai inca un cont online, in acest articol iti spunem de ce ar trebui sa iti creezi un cont online.

Exista mai multe variante prin care poti deveni client si beneficia de un cont Focus Sat. Noi iti recomandam sa iti creezi un cont online de client pe care il poti gestiona de oriunde. Poti de asemenea sa te adresezi unuia dintre parterii autorizati de Focus Sat.

Beneficii cont online Focus Sat

Pentru a deveni client Focus Sat este suficient sa comanzi online echipamentele necesare si pachetul de programe TV care ti se potriveste. Odata cu comanda online iti vei crea si un cont online Focus Sat care te va ajuta pe viitor sa iti gestionezi mai usor preferintele legate de optiunile alese .

Odata ce iti vei crea un cont Focus Sat vei primi pe mail alerta cu 5 zile inanite sa iti expire abonamentul. Vei avea astfel timp sa iti reincarci cartela sau sa iti platesti abonamentul. Poti sa comanzi echipamente si/sau abonamente,  sa le platesti sau sa reincarci online cu cardul.

Sunt cazuri in care vrei sa gestionezi mai multe cartele / abonamente ale familiei sau pritenilor. Este util de stiut ca ai posibilitatea sa le adaugi in contul tau pentru a le gestiona mai eficient. Poti sa gestionezi in acelasi cont atat persoane fizice cat si pe persoane juridice in caz ca ai smartcard-uri multiple.

Poti vizualizat in timp real statusul fiecarui smartcard / cartela care este adaugata in contul tau. Platesti, comanzi. activezi si reincarci online Smartcard-urile / cartelele pe care le-ai salvat in cont. Printr-un clik din contul tau poti activa pachetul de programe dorit orcand ai nevoie si poti plati online rapid si simplu.

Creare cont nou abonat Focus Sat

Pentru a crea un cont va rugam sa accesati link-ul :

https://myaccount.focussat.ro/conectare.html

Click  CONTUL MEU apoi click VREAU CONT NOU. Introdu toate datele necesare, ai grija ca adresa de mail sa fie valida apoi click CREEAZĂ CONT. Vei primi un mail de activare a contului Focus Sat unde iti va spune sa dai clik pentru confirmare, contul a fost creat si activat.
In cazul in care iti vei uita parola de la CONTUL MEU ai posibilitatea de a o recupera urmand pasii primiti pe mail.